Universets Kilde ønsker å tilby både våre kunder og våre veiledere seriøsitet og trygghet.

Vi tilbyr tjenester som spirituell veiledning, spåing/tarot reading, healing, kanalisering råd og veiledning/coaching.

Alle som jobber her har jobbet med mennesker i mange år og har som mål å tilby de beste tjenestene som kan tilbys på markedet. 

Spåerne og veilederne hos Universets Kilde er godt kvalifiserte og har selvfølgelig taushetsplikt.

 

For at vi skal være den teletorgtjenesten som er den mest seriøse på markedet, så har vi som det eneste firma kvalitetskontroll på veiledere/spåere av utenforstående som ikke har hverken egeninteresse eller eierinteresse i firmaet.

Derfor har vi inngått avtale med Norsk Spiritualist Forening som foretar testingen på våre veiledere/spåere etter at de er kommet på linjene. Før dette må de bevise at de kan det de driver med, for å komme inn på linjene.

Dersom noen av veilederne/spåerne ikke skulle bestå kvalitetskontrollen, vil de bli anbefalt ytterligere kursing, eller å avslutte samarbeidet med Universets Kilde.

Kvalitetskontrollen på veiledere/spåere blir altså foretatt etter oppstart på linjene. Dette for at de som jobber hos oss til enhver tid skal være skjerpet når de jobber på linjene, og at de derfor ikke vet om det er en kunde eller en testperson de prater med.

 

Telefon 820 98 400 / 21 04 07 00