DE 12 UNIVERSIELLE LOVER

Artikkelen er skrevet av Eliza
 

Vi lever i et univers som er styrt av universielle lover. Disse universelle lovene er basert på en forståelse av at alt i universet er basert på energi. Alle våre tanker, følelser, ord og handlinger er en form på energi.  For å leve i harmoni universet og få det vi ønsker i livet, må vi virkelig forså hvordan disse universelle lover styrer livet vårt. 

 

 1. LOVEN OM GUDOMMELIG ENHET

Hjelper oss å forstå at i verden vi lever i henger alt sammen med alt. Det som blir sagt ,gjort, tror eller tenker påvirker hele universet rundt oss og andre her på jorden. Skap ikke andre i ditt bilde , den eneste vi kan endre er oss selv og hvordan vil selv påvirkes.

 

    2. LOVEN OM VIBRASJON

Alt i universet er i bevegelse, det vibrerer og går i sirkulære mønstre. Prinsippene for vibrasjon er di samme i den fysiske verden som for våre tanker, følelser,ønsker og viljer i den eteriske verden. Alt har en egen vibrasjonsfrekvens, ting ,lyder, stemmer og tanker. Og alle er unike .

 

 1. LOVEN OM HANDLING

Denne loven viser at hvis du ønsker noe til å skje, må du ta affære. Engasjer deg i det som støtter dine tanker, drømmer , følelser og ord. Suksess skjer ikke av seg selv uten at du gjør en innsats og er utholden.

 

 1. LOVEN OM KORRESPONDANSE

Ytre verden tilsvarer din indre verden. Dine erfaringer i livet er basert på refleksjoner av din tenkemåte. Ønsker du og oppleve lykke må du speile dette internt.  For eksempel så vil en positiv holdning gjøre deg istand til å prestere bedre .

 

 1. LOVEN OM ÅRSAK OG VIRKNING

Ingenting er tilfeldig. Alt skjer for en grunn. Som man sår høster mann

 

 1. LOVEN OM KOMPENSAJON

Alle velsignelser og resultater er basert på våre tidligere handlinger. Vi blir kompensert for hva vi har gjort.

 

 1. LOVEN OM TILTREKKNING

Tanker ,følelser, ord og handlinger produserer energi, som i sin tur tiltrekker seg like energier. Negative tiltrekker negative og positive tiltrekker positive energier

Med energi arbeid kan vi lage vår egen virkelighet.

 

 1. LOVEN OM EVIG TRANSMUTASJON

Hvis vi ønsker å endre våre liv, må vi endre den negative energien til det positive. All energi er i bevegelse og til slutt vil den manifestere seg i fysisk form.  Vi har alle makt i oss til å endre forholdene i livet.

 

 1. LOVEN OM REALITET

Vi vil alle bli testet, dvs vi vil oppleve en del utfordringer. Meningen med dette er å styrke ditt indre lys. Vi får muligheten til å forbli tilkoblet hjerte hvis vi fortsetter å løse problemer. Dette lærer oss å sette ting i perspektiv. Velger vi å finne det positive i en utfordrende situasjon vil vi finne veien istedenfor å lage veisperringer for oss selv.

 

 1. LOVEN OM POLARITET

Alt i universet besitter en motpol. Det betyr at der det er en mulighet for å tape er det også en mulighet for å vinne. Der hvor muligheten for å feile er, finner vi også muligheten til å lykkes. Ved å bevisst kontrollere vår tanke og gi ut god energi, kan vi forandre våre tanker fra hat til kjærlighet, fra frykt til mot.

 

 1. LOVEN OM RYTME

Alt i universet har sin egen rytme. Disse rytmene etablerer sesonger, årstider, sykluser, vekst, fall. Mønstre, utviklingsstadier. Når noe når sitt høydepunkt starter motsatte . Det er viktig å være klar over når ting begynner bakover. Med den bevisstheten kan vi bevare og eliminere negative konsekvenser og holde deg hevet. Mestre vet hvordan man hever seg ved å aldri la seg opphisse eller la negative endringer trenge gjennom sitt sinn.

 

 1. LOVEN OM KJØNN

Alt i naturen har sin maskuline og feminine sider, akkurat som Yin og  Yang kan vi alltid skape balanse i livet til å arbeide i harmoni med loven ved å benytte disse to kvaliteter til å støtte hverandre.

 

 Informasjonen har jeg funnet Rundtom på det store internett :) 

Du må slutte å absorbere andre menneskers energi, og dette er hvordan du gjør det.

Av Eliza

Spørsmålet er: Hvordan slutte å absorbere negativ energi fra andre mennesker?

Empati er evnen til å gjenkjenne og føle andre folks følelser. Sympati er følelse av medfølelse for andre mennesker.
Ofte å være et "empath" betyr at du absorberer mye av smerten og lidelsen i ditt miljø, noe som kan ofre din evne til å fungere på høyt nivå.

5 måter å slutte å absorbere negativ energi

Hvis du noen gang har vært i et rom med en negativ person, vet du bare hvor giftig deres energi kan være. Å lære å slutte å absorbere negativ energi fra andre er så stor åndelig ferdighet å ha. Her er fem måter å slutte å absorbere negativ energi på:

1. Husk at du ikke kan glede alle sammen.

Hvis noen mobber deg, klager over deg eller sliter deg, ikke gjør det til ditt oppdrag å forsøke å overbevise den personen om å like deg. Dette vil bare suge deg dypere inn i det energifeltet og vil gjøre deg energisk avhengig av deres oppfatning av deg.
Ikke alle kommer til å like deg. Alle på jorden bor her for et annet formål. Ved å elske deg selv først, vil du opprette en kraftfelt rundt andre folks meninger som vil beskytte deg mot å være så drenert av deres meninger.
Husk også, du kan ikke endre alle. Ikke gjør det ditt oppdrag å fikse dem i det øyeblikket heller. Noen ganger er det beste du kan gjøre, ikke å prøve å forandre dem, men å bare ikke mate den energien de projiserer på deg.

2. Vær forsiktig med hvem du inviterer inn i livet ditt.

Din kropp, sinn og direkte miljø er ditt tempel. Hvem inviterer du inn? Er det en åpen invitasjon? Må folk til og med tørke føttene sine rent før de går rundt, eller er det greit hvis de drar slam på sjelen din? I Brasil er det et slangord kalt folgado. Den direkte betydningen er "løs" eller "lat", men det betyr egentlig "freeloader". Det er ikke eksakt engelsk tilsvarende, men fordi det er en mentalitet enda mer enn en livsstil.
Hvis du gir en person et stykke brød en dag, vil de be om brød neste. Hvis du lar noen bli til en helg, vil de da prøve å holde seg i uken (eller to!). Jeg trodde en gang at min kone var kald og betyr ånden mot noen av våre naboer. Når jeg skjønte at hun bare respekterte seg selv og hennes hjem, verdsatt jeg hennes retning og adopterte den som min egen.
Det er flott å være sjenerøs, men det er en fin linje å jobbe med, slik at du ikke blir trampet på, og dermed deaktivere deg fra å hjelpe de som virkelig trenger det. Lær å si "nei" og å være OK med det.

3. Ikke vær oppmerksom.

En parasitt trenger en vert for å overleve. Når du legger merke til noen andre, gir du dem energi. Uansett hva du fokuserer på vokser og energi, vil vampyrer stjele dine tanker - redusere energinivået. Noen mennesker vil dumpe sin energi på deg og deretter kjøre til neste pitstopp. Et vennlig øre kan være en fantastisk ting, men det er igjen en linje som ikke trenger å krysses.
Kanskje du har funnet deg selv å være kilden til en person til å relay sine frustrasjoner på jobb, et forhold eller til og med vellykkede prestasjoner. Alle disse følelsene kan tømme deg på ulike måter og føre til at du måler ditt eget liv på måter som ikke er produktive.
Elsk deg selv nok til å tune dem ut, fortelle dem å slutte, eller fortelle dem at du ikke klarer å håndtere det akkurat nå. Det er ikke noe som betyr at du avviser giftig energi.

4. Puste inn i naturen.

Gå inn i naturen, meditere, slapp av og pust. Renset vannet i deg selv, trene og flyte lett. Som en sommerfugl flyter du forsiktig, men beveger deg fort. Åndedrettsvern øker blodsirkulasjonen rundt kroppen og vil forhindre å absorbere energi fra de rundt deg. Gå med tillit, hold hodet oppe og ikke la noen få deg til å føle seg dårligere. En caterpillar spiser alt rundt den og blir feit, ubøyelig. Det må først bli lett for å fly.

5. Ta 100% ansvar for dine tanker og følelser.

Hvordan du føler er 100% ditt eget ansvar. Universet sender mennesker inn i livet ditt for å teste oss. Den oppfatningen vi har av oss selv er større enn den oppfatningen andre har av oss. Du er ikke et offer, ingen har makt over deg. Vurder hvordan dine tanker eller forventninger kan ha manifestert situasjonen som plager deg. Hva om svaret ligger innenfor ditt nivå av tålmodighet, irritabilitet eller medfølelse? Med mindre vi tar deg tid til å se, bekrefter vi ubevisst vår egen offer for verden rundt oss.
Når du holder deg selv ansvarlig og ansvarlig for måten du velger å svare på noe, kobler du deg til deg på et dypere nivå. Når du er koblet til deg selv på et dypere nivå, blir du ikke slått av sentrum like bra.
Plasser deg selv i situasjoner som øker dine egne energier. Får denne personen deg til å føle deg bra? Får du den personen føler seg bra? Du er verdig til en strålende opplevelse, og det er på tide å innse det faktum. Lære å beskytte deg mot andres energier begynner med selv-kjærlighet. Husk at du er verd av lykke og fred, det er ok å si nei. og du er forfatteren av din egen energiske tilstand.

Rensing av krystaller - skrevet av Eliza

Når du får en krystall, kan det være nytt for deg, men det har vært på en lang reise for å nå sin endelige destinasjon i håndflaten. Den er plukket ut fra en gruve, gitt videre til forskjellige behandlere, som deretter ga den til en leverandør, for å selge til en forhandler, hvor den ble rørt av forskjellige kunder før den ble valgt ut av deg! Det er mye samlet energi du ikke vil jobbe med. Fordi vi alle ønsker en ny start på vår nye reise med krystallene våre, er det avgjørende at det første trinnet du tar er å rense krystallene dine.
 1. Alle trommelpolerte steiner kan skyller daglig under rennende vann. trengs ikke å gjøres daglig hvis den ikke er i bruk.
 2. Di porøse mineralene skal ikke i vann feks selenitt og noen typer agater. Disse kan legges i grovt salt over natten.
 3. Selenitten i seg selv er selvrensende og trenger ikke renses. Di renser seg selv ved å ligge alene mørkt et døgn,eller så lenge du føler. Selenitten kan brukes for å rense andre mineraler,tarotkort,o.l da legger man selenitten sammen med den steinen eller tingen man ønsker å rense. du kan også bruke klynge ametyst eller kvarts.
 4. En type krystall som heter laserstav kan også brukes som en tryllestav på mineralene. den både renser og vekker til livet mineralet/krystallen. Lasersstaven kommer jeg mer tilbake til senere.
 5. Man kan bruke røkelse til å rense krystaller eller andre objekter. Hold den i røyken i 30sek eller mer.
 6. Legg krystallene ute i jorden eller sand i 24t .
 7. Fullmånen og Solen kan også brukes til å rense men pass på hvilke stener du legger i solen, Noen mister fargen sin slik som ametyst og farget agat gjør. se bildet lenger ned.
 8. Lydfrekvenser som kommer av tromming eller syngebolle ol instrumenter renser ved di riktige frekvensene.
 
 • Slik programmerer du Crystal
  På samme måte som du trenger en følelse av retning for å være den beste du kan være, gjør også krystallen din. Krystaller vil jobbe for deg, men du må gi dem en jobb. Krystaller er nøytrale; de bedømmer ikke situasjoner som gode eller dårlige. De er også forsterkere, og når de ikke er programmert, kan du forsterke ting i livet ditt som du ikke vil - fordi de trenger å kanalisere energien sin i en bestemt retning.

  Ved å gi din krystall en jobb kan du angi intensjonen din for arbeidet du skal gjøre sammen. Det skaper en viss synergi mellom deg og din krystallallierte. Bli spesifikk! For at krystallen skal hjelpe deg med å få transformasjonen til lys, må du være tydelig når du programmerer krystallen din.

  Rengjør først krystallen din.
  Hold den i hendene, lukk øynene og ta tre dype åndedrag gjennom nesen og ut gjennom munnen.
  Reflekter over din tro, jorden og hva som gjør deg lykkelig. Dette vil forbinde deg med den høyeste vibrasjonen.
  Mens du er i dette rommet med kjærlighet og lys, ber du om at krystallen din blir renset for all uønsket energi og all tidligere programmering. Si høyt eller i hodet: Jeg ber om at den høyeste vibrasjonen av kjærlighet og lys kobles til det høyeste jeget for å fjerne all uønsket energi og all tidligere programmering. Jeg beordrer denne krystallen til å holde intensjonen om ... For å fullføre denne setningen, legg til tre intensjoner for din krystall - energier du ønsker at den skal holde for deg.
  Avslutt programmeringen med å takke tre ganger. Ved å si det tre ganger, understreker du at det du spør om allerede eksisterer i universet

Krystaller

Om krystaller, skrevet av Eliza

Hva skjer når vi jobber med krystaller/mineraler? To stemmegafler som slår ann samme lyd og vibrasjon når bare en aktiveres er det samme fenomenet som gjelder krystaller /mineraler.
Krystallene er stemmegafflen og du havner på samme energi frekvens.

Forestill deg at du er en datamaskin som inneholder alt av programmer. Du trenger ikke invistere i nye systemer, for du har allerede alle sammen. Det som trengs er at du tørr bruke tastaturet (som er krystallen) slik at vi kan få bildene og programmene frem på skjermen (bevisstheten og sinnet). Hver sten er en del av et program, og du velger og aktivere den delen av deg selv som stenen representerer..
Vi er alle født med alle programmene, men i løpet av livet oppstår hendelser som skaper fortrengninger. Når en sten "lokker" på deg, er den et bilde av et program som du er klar for å kjøre. Det betyr ikke mirakelkur, for en ting er sikkert å kunne se målet er noe annet enn å krysse mållinjen.

Ved å bruke stener lærer du mer om deg selv og andre.

Mange krystaller fører til samme mål men skal likevel brukes forskjellig. Di stener og kombinasjoner du føler deg tiltrukket av, er kanskje nettopp den koden som kan åpne DIN lås!

Krystaller kan endre utseende når vi jobber med dem. Rosenkvartsen kan bli fargeløs etter å ha stått nær tv, da trenger den oppladning. Det er Ikke sikkert fargen kommer tilbake men virkningen kan måles med en pendel. Man trenger ikke kvitte seg med di som virker å ha mistet energien sin. La den ligge sammen med resten av samlingen din og kanskje vil den med tiden lades opp.
Endringer i krystallene skjer av energi utvekslingen mellom deg - problemet ditt - og omfanget av healingen.

Husk å takke den for hjelp, veiledning og healing. Neste dag får du dobbelt tilbake ❤️

Du kan bære den på områder av kroppen du føler den hører hjemme, fest med legetape. Kan også festes direkte på et område som er smertefullt. Smykker, krystallbur, pouch ol kan brukes. Eller du kan rett og slett ha den i lommen.

Høyre lomme : utadvendt side, har du et ønske om selv å sende ut positive impulser kan du påvirke omverdenen ved å gå med den i høyre lomme.
Venstre lomme : din mottakende side, der du tar imot inntrykkene og filtrerer dem.

Naturligvis mottar du healing og blir aktivert ved at du bærer stenen, men virkningen er avhengig av hvor den er plassert.

Di kan også legges ved tv, pc, ol for å minske stråling.
Under hodeputen for bedre søvn og klarere drømmer.
Ved meditasjon og yoga kan krystaller være lurt å bruke.
Også ved eksamen eller at du skal tale foran andre mennesker, kan di roe nerver, gi klarere tale og hjelpe fange oppmerksomhet.

Charmcasting

 

Alltid har jeg samlet mye smådill i esker uten å ha en mening med dem. Mange ganger har jeg tenkt kaste dem men følt at det er noe jeg skal med dem. Og her om dagen forstod jeg hvorfor.
I gamle dager kastet man knokler, Shell og beinrester. Man leste dem ved å se på hvordan di landet og hva hver betydde. Idag er det lettere med alle typer charms som finnes. Og disse kan brukes på samme måte. Etter at jeg kom over denne metoden har det dukket opp charms ute på mine turer. Så for meg er det en bekreftelse på at dette skal jeg prøve ut.
Du trenger :
1 skrin eller en bolle
Charms i alle varianter og str
En skrivebok
Spå duk (valgfritt)
Først må du samle deg noen charms, i boken skriver du ned hva du føler den betyr.
Dette kan hende du vil endre på ettervært som du blir bedre kjent med dem.
Noen bruker terninger for å finne antall charms å trekke. Jeg velger å ta en håndfull og spre utover bordet.
Man kan bruke spå duk med forskjellige symboler på for å gjøre legget enda mer presist. Symbolene på duken representerer årstider og liknende. Jeg bruker ikke duk.
Før du trekker tenker du på spm, rører rundt i bollen eller rister på skrinet til du føler deg klar for å trekke og legge ut.
Når du skal Lese charms må du se på stillingen dems. Ligger di feil vei feks kan det bety motsatt av hva du har skrevet i boken den betyr. Se også på om noen ligger oppå hverandre, om evt gjenstander peker på andre igjen osv.
Er det flere av et symbol eller at en er mye større enn den andre så er det fordi budskapet i den største er større og viktigere enn den andre. Men leses best i sammenheng.
Eks på betydninger :
Dobbel hjerte - partner skap, forhold
Pistol - konflikt
Nøkkel - valg, muligheter
Fly- drømmer, ting tar av, suksess i planer
Shell - kommunikasjon
Froskeprins - status forandring
Engel - støtte i en vanskelig situasjon
Sommerfugl - Forandring skjer, slipper gammelt tar inn nytt
Krone - autoritet, arbeid
Håndjern - restriksjoner
Advarsel skilt - et valg må tas
Etc etc etc
Skriv gjerne ned di forskjellige legg du gjør for å utforske dypere betydningen av di forskjellige charms du har. Kanskje finner du ut at den er ment for en annen betydning.
Lek deg frem 💛✨💛
 
Eliza <3