Jeg tilbyr åndelig veiledning i mine tjenester, eller spirituell veiledning om du vil. Men hva er det egentlig?

Det er sikkert delte meninger om hva det er. De bruker begrepet i kirker og forskjellige religiøse sammenhenger, men også i mer filosofiske sammenhenger.

Jeg er spiritualist, og spiritualisme betyr mye for meg. Men så var det da…. Hva legger jeg i spiritualisme?

For meg betyr det blant annet troen på og evnen til å ha kontakt med det vi ikke kan se, vel noen kan jo se, men ikke jeg, jeg føler. Det betyr healing av dårlige energier som fører til plager, vondter og vanskeligheter for folk og dyr. Egentlig for alt levende….  Det betyr å ta vare på hverandre som mennesker… alle mennesker. Og det betyr å ta vare på naturen og alt i den. Og ikke minst, det betyr å ta vare på meg selv.

Jeg er ikke noe supermenneske som aldri gjør feil, jeg kunne også bli flinkere til å holde meg rolig og avbalansert når min tenåring trykker på alle mine «worry-knapper» som igjen gjør meg bekymra, redd og til slutt rasende sint. Jeg kunne blitt flinkere til å ta vare på f. eks ensomme mennesker. Jeg kan absolutt bli et flinkere medium, og jeg «trener» stadig vekk i forskjellige sammenhenger.

Ved åndelig veiledning bruker jeg meg, mine evner og mine energier i samtale med folk for å hjelpe dem til se sin situasjon klart, til å dempe deres uro og gi dem en følelse av trygghet. At jeg er der for dem. Noen ganger ser vi ikke det store bildet fordi vi er så låst i en «liten» detalj som overskygger alt. Du ser ikke alle de åpne dørene fordi den døra du tilfeldigvis står foran akkurat da er låst. Jeg tar inn energien til mine klienter og kan belyse nettopp sånne ting. Jeg kan hjelpe folk som ser på seg selv som totalt håpløse, eller se sin situasjon som totalt håpløs, til å se lys i enden av korridoren også og finne ut at de ikke er så verst allikevel, at situasjonen gjerne er løsbar tross alt. Jeg kan hjelpe folk å sette fokuset et annet sted, et bedre sted, eller rett og slett sette rett fokus.

Jeg bruker også mine hjelpere i en åndelig veiledning, og jeg bruker mediumskap, fordi det veldig ofte er nære og kjære på andre siden som ønsker å hjelpe deg når du har det vanskelig. I verste fall fører dette til enda et problem da du gjerne ikke forstår hva denne nye uroen, ulyden, følelsen og synene i øyekroken er for noe.

Jeg mener åndelig veiledning først og fremst er samtale som er oppløftende, healende og som hjelper folk til å se seg selv, sin egen situasjon og løsninger på utfordringer.

Med vennlig hilsen
Bodil Argenta