Blogg

8. jan, 2020

Noen dager er tunge og noen dager er lette. Denne årstiden vi er inne i nå er fryktelig vanskelig for mange. Nå kommer lyset å lyser opp mørke rom og det er ikke alle som er klar for å se på sine mørke opplevelser og erfaringer, disse går fort i en dyp depresjon.

Det er så viktig å være for hverandre, ikke bare når vi blir spurt om hjelp, men prøve å se hverandre i lys og kjærlighet. Jeg må og bli flinkere til det. Strekk ut ei hånd, gi ett smil, gi kompliment, si hei, gi en klem. Slike små ting kan berge dagen før mange. Gir du litt av dette til ti personer i dag, har du gitt ti personer noe veldig viktig. De ble sett, kanskje når de trengte det mest.
En fin dag til deg, du vakre sjel. ♥️

4. jan, 2020

Det ble en pangstart på det nye året. Storm, regn og snø. Supert vær å være inne i. Bare ligge under pleddet og nyte dagen fra ett stille ståsted. Å bare være, kjenne at akkurat her og nå har jeg det godt. Trenger ingenting akkurat nå. Hverdagens styr og jag kommer tids nok, så når det stormer ute kan jeg nyte inne, i stillhet.
Mange snakker om at det er viktig å planlegge året, ja det er viktig, men å være i stillhet er like viktig. Å ikke gjøre annet enn å kjenne innover og være i nuet, er noe av det viktigste vi gjør.
Når strøk du deg over armen, kinnet eller hendene og kjente på deg? Hvordan føles huden din? Er den slik du trodde den var? Når såg du deg selv i øynene? Er de slik du trodde?
Det er viktig å kjenne seg selv på alle måter. Kos deg i dagen og helgen. Prøv å bli bedre kjent med deg og det fantastiske du er.
God helg, vakre hjertevenn. 

2. jan, 2020

Godt nytt år. 🎆🎉
Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Det har ikke vært tid og rom for å jobbe på linja.
Når jeg kommer tilbake er litt uvisst, må få orden på ting først.

I dette nye året har du fått utdelt en helt ny bok, det er din oppgave å fylle den, og du kan fylle den med det du ønsker.
Kanskje har du gått på glohet kull eller du har gått i en mørk tunell de siste årene. Men må det fortsette slik? Kjenn etter om det er slik du vil ha det.
Hva er drømmen din? Går det å gi liv til den? Hvor må du starte?
Jeg tenkte at; dette kan jeg ikke for jeg har ikke råd... Nå tenker jeg at dette skal jeg få til, uansett hvordan ståa er. Jeg er 100% sikker på at når jeg begynner å jobbe med drømmen min, kommer alt jeg trenger min vei. Jeg har begynt, og jeg er på vei til å nå målet. Om ikke nå i januar, så i løpet av våren er jeg i gang på ett eller annet vis.
Ikke tro at drømmen er for stor eller for liten, følg hjertet ditt og alt legger seg til rette for deg på magisk vis.
Ønsker deg av hjertet en fantastisk dag.

18. nov, 2019

Dager kan føles like, kjedelige, tomme og meningsløse. Men når du kjenner etter så finns det ikke meningsløse dager, dagen har sin misjon selv om den er kjedelig og føles tom. Kanskje skal du lære av kjedeligheten? Kanskje trenger du hvile? Kanskje er det for å bli kjent med deg? Nyt dagen din for det den er, vær i følelsen og takk for det dagen er. 
Lys og kjærlighet til deg 🌞

 

 

 

 
17. nov, 2019

Dager er hva vi gjør de til. Vi kan irritere oss over bagateller, eller vi kan glede oss over at vi er og nyte hvert sekund vi lever.
Det kan være vanskelig å la være, men om en setter seg ned å prøver å finne ut hva som gjør deg glad og gjør det, da blir plutselig dagen full av magi og glede.
Nyt dagen der du er. Finn små og store gleder i dagen.