11. feb, 2019

Tro og håp

Hva er håp?? Hva er tro?? Er det forskjell på disse?? 

Dette har jeg tenkt litt på ei stund, for noe du har hørt fra du var barn er at så lenge du har håpet, ja da ordner alt deg.  Men nå er det slik at jeg har håpa på at alt mulig rart skulle ordne seg og det har ikke skjedd noe, for håpet er ikke noe verd uten tro og tillit til at ting ordner seg. 
Men hvordan fungerer det da?? Jeg er jo oppdratt til å tro at jeg ikke fortjener eller er verdt noe. Først og fremst må du se deg selv, ikke bare som en liten ubetydelig del av universet, men som en viktig, fantastisk, unik og kjærlighetsfyllt person. Du må se at du fortjener alt. Ikke bare rester av den rike manns bord, men du fortjener å sitte med bordet. 
Tro og håp henger sammen, jeg forklarer det slik: Om du er tørst håper du å få noe å drikke, du ser glasset og håper det kommer noe i det. Glasset blir ikke fullt før du tror det, for når du tror tar du affære og gjør noe med det. Slik er det med alt. Tro er sterkere enn håp i mitt liv, men håpet starter tankegangen som gjør at du finner troen og så tar affære. Husk at takknemligheten er viktig, og størst av alt er kjærligheten. Du er kjærlighet, vær takknemlig for deg. ❤
Husk at du er unik, fantastisk, en person med utrolig potensiale, tro det og vær det. 
Lys og kjærlighet til deg. ❤