12. feb, 2019

Kjærlighet

Kjærlighet er så utrolig viktig for oss, og vi har en tendens til å gå ut å lete etter den. Jeg vet for jeg har gjort det. Det jeg ikke forstod, var at kjærligheten er i meg. Jeg ble fortalt på sett og vis at jeg ikke fortjente kjærlighet og at jeg ikke var verd det. Dermed trodde jeg at jeg ikke kunne få den. Jeg søkte ut etter bekreftelse på at jeg må da fortjene pitte litt kjærlighet, men jeg fant den aldri. Grunnen var nok at jeg ikke forstod at først måtte jeg gi kjærlighet til meg selv. Jeg måtte begynne å elske meg for den jeg er. Jeg måtte begynne å fatte at jeg er skapt i kjærlighet og jeg er kjærlighet. Jeg har begynt å se at jeg er en fantastisk skapning, uten feil og mangler, (vi ser kun det som er feil på oss, vi er for tykk, har for store ører, har for tykke lår, er dum, folk forstår oss ikke, osv) jeg er en perfekt guddommelig skapning. 

Av og til glemmer jeg det og ser på mangler og feil, kjenner på at jeg ikke fortjener, det er helt menneskelig. Men plutselig dukker det opp noen som styrer deg tilbake. Jeg fikk ett par bøker, det satte fart i rett tankegang. 
Livet er det vi vil det skal være. Kjenn med hele deg at DU er fantastisk og at DU fortjener alt det gode verden har å by på. 
Lys og kjærlighet til deg, vakre hjeretvenn. ❤