13. feb, 2019

Loven om tiltrekningen

Universet viser oss til stadighet hva vi kan tiltrekke oss, av penger, helse, venner osv. Vi blir vist hver eneste dag hva som ligger der ute å venter på oss, så er spørsmålet: Fortjener vi det?? Er ikke dette bare for enkelte??

I dag våknet jeg tett og full av influensa, det er tungt å puste og jeg hoster mye. Men på fredag er jeg frisk igjen, for da skal jeg på behandling og da må jeg være i rimelig god form. Jeg kunne tenkt og manifestert at jeg er verre på fredag  men jeg er overbevist om at da er jeg skikkelig på beina og slik er det. Slik er det med alt, Put your mind into it, sies det. Bestem deg for hva du vil ha, kjenn med hele deg at, yess, slik blir det, og jeg kan nesten garantere at det blir slik. 
Om du fortjener alt godt, så klart du gjør, du er en dronning/kong i livet ditt, så alt du får av godt fortjener du. Det var en som sa at den bilen du har, har du tiltrukket deg, det huset du har, har du tiltrukket deg. Vær nøye med hva og hvordan du tenker og føler, og universet leverer det du ber om. ❤
Tenk det, føl det, se det, vær det. 
Lys og kjærlighet til deg. ❤