15. feb, 2019

Å lytte til seg selv

Plutselig står helgen å banker på døra. Jeg hadde mange store planer i dag, men de ble ikke noe av. Jeg ble på en måte litt lettet over at kroppen sa fra at nå "skal du jammen ta deg en pust i bakken å se til å bli frisk." Jeg er helt enig med kroppen min, så avtaler er avlyst og jeg er hjemme å sysler med mitt med god samvittighet. 

Det er det som er meningen med helgen, å ta seg en pause. Puste. Være. Kjenne etter hvordan jeg har det. Det er meningen at de fridagene skal være fridager. Men jeg og mange med meg, tenker at nå er det helg så da må jeg får unna en hel masse forfallende arbeid. Og slik blir det, vi styrer og stresser og skjønner ikke hvorfor vi er sliten bestandig.  Vi blir syke og går på den ene smellen etter den andre, men skjønner vi hvorfor?? 
Ta deg tid til å være. Lag deg god mat og nyt hvert ett sekund av helgen. Legg deg på sofan, gulvet, i snøen, på bakken eller hvor som helst å lytt til deg. Lytt til hjertet ditt, hva tenker du for tiden? Hvordan kjennes kroppen ut når du ligger, går, står, sitter? Er du varm eller kald i kroppen?? Hvorfor i alle dager skal en gjøre dette, da?? Jo, for du skal bli kjent med deg! Lære å lytte til deg! Du er viktig, unik, fantastisk, gudommelig, vakker, interessant og fortjener å bli hørt. AV DEG. 
God helg vakre, medmenneske. ❤