1. mar, 2019

Ta vare på de du har her og nå

Den siste tiden har jeg fått reflektere litt over livet og hvor skjørt det er, hvor liten garanti jeg har for at nettopp du og jeg er her i morgen. 
Vi har for vane å sette hverandre i båser og snakke hverandre ned, den forbaskede idioten, den dustemamman, den idiotiske pappan, den slarvkjerringa osv. Kanskje er det akkurat denne du egentlig kan stole på, men som du skyver bort med sinne og lite forståelse. Kanskje prøver du ikke eller gidder ikke høre hva den har å si, og den dagen du trenger vedkommende så er denne ikke her for deg. 
Det er for sent når du lukket døra til vennskap og kjærlighet, det er for sent når vi ikke er lengre. 
Vi har nettopp fulgt en kjær venn og familiemedlem til sin siste hvile. Jeg er så glad jeg fikk fortalt at jeg er glad i han, at han betyr noe, før han dro ut på sin siste ferd. Jeg er så utrolig takknemlig for de som støttet og vist omsorg og medfølelse, tusen takk til de som har vært her både for min lille og hennes familie, og til de som har stått her for meg. Dere blir aldri glemt. 
Ta vare på de du har her og nå, be om unnskyldning om det er det som må til, ta deg tid til å gi av din kjærlighet før det er for sent.
 ❤