3. mar, 2019

Tanker om livet og hverdagen

Dagene er full av tanker for tiden, tanker om livet og hva som er og hva jeg drømmer om. Jeg tenker hvor viktig det er å kjenne på hvordan jeg egentlig har det i hverdagen, og ikke bare føyse ting bort og si at alt er bare velstand når det ikke er det. 
Jeg merker at enkelte trekker seg helt bort når jeg forteller hvordan jeg egentlig har det. Folk liker ikke eller vil ikke forholde seg til noen som har det vanskelig, folk har nok med sitt. Det er i slike tider du ser hvem som er og hvem som vil ha. 
De som bestemmer seg for å være, lytte, trøste gir av sitt alt, glem aldri det. Selv om de bare er innom for å gi deg trøst og omsorg akkurat der og da, gjem de på en hellig plass i hjertet ditt. De som vil fortsette å være med deg på din vei, vil være der både i sorg og glede. De fortjener en god plass i hjertet ditt, de er der og de svikter deg aldri. De blir som en forlengelse av deg på enkelte områder og du blir som en forlengelse av de. 
Fortell deg selv og de som spør, hvordan du egentlig har det. La folk vite hvor de har deg, hvordan dagen din er, da har de så mye lettere for å forstå deg og være der for deg om du trenger det. 
Ønsker deg en super dag, ny dagen og nyt å være akkurat deg for alt du er. 
Lys og kjærlighet. ❤