14. apr, 2019

Naturen er den billigste form for terapi!

En god del mennesker hater helligdager og det som kommer med disse, på grunn av ensomhet. Den blir sterkere og mer påtrengende når det er helligdager og høytider. 
Jeg har kjent litt på det når jeg har vært alene, både jul og påske, når barna har vært hos pappan sin. Det tok lang tid før jeg begynte å nyte disse pausene, for det ble en pause i stillhet. Da fikk jeg tid til å være meg, tid til å bli kjent med hvem jeg er og hva jeg vil. Jeg begynte å forstå meg selv og bli litt mer glad i meg selv for den jeg er. Jeg begynte å gå turer i skog og mark i total stillhet, til å begynne med hørte jeg bare frykten min for å være alene, men så begynte jeg å lytte til skogen, da fant jeg ro, magi, stillhet inni meg, kjærlighet og omsorg fra naturen. Jeg gikk ut uansett sol eller regn, for naturene blir ett eventyr, en magiker med utallige historier, alt etter vær og vind. 
Nyt dagene som kommer om du er alene. Lag deg den beste maten du vet, her er det eplegrøt med appelsin og havregryn, ;) lytt til din stemme og finn den vakre, verdifulle diamanten som er deg. 
En flott søndag til deg, vakre hjertevenn. 
Lys og kjærlighet til deg. ❤