13. jun, 2019

Vi velger selv våre egne liv!

Det å ha noen som står ved din side og er der for deg når livet er tungt er uvurderlig. Når noen går og vender deg ryggen så vit at de som virkelig elsker deg for den du er, alltid vil være der og stå i stormen sammen med deg. Kanskje kjenner du på utrygghet siden du må forlate det gamle og gå inn i noe nytt, de som elsker deg støtter deg og er med deg på ferden.

Det er utrolig lett å gi andre skylden for ting som skjer, men husk at det er vi selv som velger våre liv, vi velger veien som vi skal gå. De andre er kun statister i vårt lille teaterstykke og vi velger hver og en av oss de som skal være med i vår opptreden. Ingen har skyld, ingen kan klandres for noe. Vi valgte denne veien for å lære, for å se hva og hvordan vi skal komme oss inn på veien som er ment for oss. Noen ganger må vi gjennom mye og bli sviktet i hytt og gevær før vi finner veien som er ment for oss.

La de som ikke vil være med gå, om de kommer igjen, vites ikke. Men det beste du kan gjøre for deg er å la de gå. Hold om og hold av den familien som støtter deg, om det er familie eller om det er vennefamilie.

Gå trygt fremover uten anklager, skyldfordeling eller bitterhet. Stol på at veien blir til etterhvert som du går, selv om det er både sorg og uvitenhet som kommer mens du er i endring. Dette kommer for å kvitte deg med det du ikke trenger på veien.

Dagen er din, gjør den god.

Lys og kjærlighet til deg, vakre hjertevenn. ❤