26. jun, 2019

Affirmasjoner er godt å ha!

dag er det siste rest av pakking og så er det litt vasking på gang. Nå er det bare dager igjen i huset jeg ble så glad i.

Ett nytt kapittel står klart og jeg grugleder meg til det nye som ligger klart for meg. Jeg vet ikke hva det er som kommer, men jeg tror det blir det beste som har hent noen gang, har en følelse av at nå, endelig, skal jeg jeg finne mitt hjem .

Jeg gleder meg til det nye som skal komme på alle områder, kanskje får jeg det healingrommet jeg har innredet i hodet mitt, kanskje får blir det dager fylt med lys og kjærlighet, kanskje kommer det overskuddet jeg så sårt mangler og har manglet i mange år...

Mine affirmasjoner for tiden er: Endelig er jeg hjemme. Endelig er jeg full av energi og livsglede. Enderlig har jeg funnet livsoppgaven min. Endelig går alt min vei.

Hva er dine affirmasjoner?? Har du noen?? Hvis du ikke har noen, gi deg noen hver dag. Gi deg håp og glede i dagen, og affirmasjoner er en fin måte å gjøre det på. Stol på at det blir slik du affirmerer og du skal se at det skjer magi.

Gi liv til dagene og ikke dager til livet, lærte jeg av ett klokt hodet.

Lys og kjærlighet sendes til deg. ❤