30. okt, 2019

Frykt er en illusjon!

Tenker på frykt i dag. Hva er det? Hvor kommer det fra? Er det innlært eller kommer det fra innlærte sannheter?
Jeg tror det er en kombinasjon av av det. Vi er ikke god nok, er ikke flink nok, er ikke fin nok, er for dum osv. Det som skjer når vi er i frykten er at vi setter oss ned og bare er i frykten. Alt blir ett pes. Å rydde huset kan ta uker, å gå på butikken blir ett mareritt, vi trener ikke for vi er redd for smerten.
Det vi må begynne med er å tenke at vi er god nok, se hvordan du fortjener å ha det rundt deg. Se deg som en vakker diamant, det finns ikke maken til deg. Se på kroppen din, det er ditt fysiske hjem før sjelen din. Hvordan står det til med den? Trenger den litt mer trening? Start forsiktig og kjenn at kroppen din elsker det du gjør til tross for litt smerte. 
Hva gjør deg glad? Kanskje er det der fremtiden din ligger? Begynn å se fremover, du er fri frykten og du jobber med det du elsker. 💞 Frykt er en illusjon, tenk på det litt. Det er noe vi må jobbe oss ut av, for vi vil vel ikke leve slik? Gi deg og kroppen din det den trenger i dag. Gå ut i verden med din vakre, verdifulle krone på hodet og la frykten få hvile. Om så bare noen minutter, da mister den mer og mer kraften.
En velsignet god dag til deg. 💞
I dag er den første og beste dagen i ditt liv, bruk den godt.
Lys og kjærlighet. ☀️