Blogg

30. okt, 2019

Tenker på frykt i dag. Hva er det? Hvor kommer det fra? Er det innlært eller kommer det fra innlærte sannheter?
Jeg tror det er en kombinasjon av av det. Vi er ikke god nok, er ikke flink nok, er ikke fin nok, er for dum osv. Det som skjer når vi er i frykten er at vi setter oss ned og bare er i frykten. Alt blir ett pes. Å rydde huset kan ta uker, å gå på butikken blir ett mareritt, vi trener ikke for vi er redd for smerten.
Det vi må begynne med er å tenke at vi er god nok, se hvordan du fortjener å ha det rundt deg. Se deg som en vakker diamant, det finns ikke maken til deg. Se på kroppen din, det er ditt fysiske hjem før sjelen din. Hvordan står det til med den? Trenger den litt mer trening? Start forsiktig og kjenn at kroppen din elsker det du gjør til tross for litt smerte. 
Hva gjør deg glad? Kanskje er det der fremtiden din ligger? Begynn å se fremover, du er fri frykten og du jobber med det du elsker. 💞 Frykt er en illusjon, tenk på det litt. Det er noe vi må jobbe oss ut av, for vi vil vel ikke leve slik? Gi deg og kroppen din det den trenger i dag. Gå ut i verden med din vakre, verdifulle krone på hodet og la frykten få hvile. Om så bare noen minutter, da mister den mer og mer kraften.
En velsignet god dag til deg. 💞
I dag er den første og beste dagen i ditt liv, bruk den godt.
Lys og kjærlighet. ☀️

29. okt, 2019

Klokka er 10.10, en ny dag med ett nytt blankt ark å male opplevelser og erfaringer på. Vi kan bruke alle fargene på fargekartet, mikse og blande slik det passer oss i dag. Selv om det må både sort og grått til for at bildet skal bli perfekt, er det greit, disse er og en del som vi har med oss i dagen.
Om vi passer på å male litt for hver opplevelse så vil vi se at alle fargene er med oss i dagen. Finns ikke bare grå eller bare grønne dager. Se på bildet i kveld, opplev og vær takknemlig for de fargene som du kunne bruke til å male ett unikt bilde som er deg og dine erfaringer og legg det i hjertet som ett kjært minne.

28. okt, 2019

Lange dager er over, dager hvor vi har kjent på sinne, sorg og glede. Forløsende dager med svar og masse kjærlighet.
Kjærlighet er svaret på alt, uansett hva det måtte være. Når vi lever i kjærlighet og takknemlighet, kommer svarene. Det er så viktig å lytte til hjertet, der finnes ikke hat, bitterhet og fornedrelse. Det er der du finner deg for den du er. Ekte, kjærlig, omsorgsfull, ærlig og utrolig vakker.
Vær i hjertet og følg hjertet, ha hodet med, men la det ikke forlede deg slik at du går tilbake i negativ tankegang.
Lys og kjærlighet til deg ☀️

13. okt, 2019

Fullmånedag, en dag til å se på hva du vil skal være realitet for deg denne måneden som kommer. Pass nøye på hva du tenker og sier om og til deg selv.
Slik som at negative ting skjer meg er typisk med min flaks.... fører til at mer av dette kommer til deg..
Jeg fortjener kun det beste for jeg er verdifull, gir det du fortjener, DU ER VERDIFULL
Velg gode tanker og gode ord om deg selv og andre, gi deg selv mulighet til å ta imot alt det gode livet har å by på, ikke bare vent på at det skal skje.
"Jeg velger tanker og gjerninger som gjør meg positiv og glad, jeg velger ett godt liv".
Lys og kjærlighet til deg. 🥰

2. okt, 2019

Vi er opplært til å skal tåle det meste, er det ikke bra for oss, ja da må vi bare vente til det går over.
Men hva skjer om vi trekker oss unna folk eller situasjonar som ikke gagner oss? Hva om vi setter ned foten is sier at nok er nok?
Den eneste som bestemmer hva og hvem du vil ha i livet ditt, er du. Hvis ting ikke kjennes greit ut, la det ligge og gå ut av det. 🙏
Det høres enkelt ut, men kan være en indre kamp for å klare det. For noen er utrygghet den eneste tryggheten de vet om, og da blir trygghet skummelt. For andre er det skummelt å stå opp for seg selv, siden de aldri har gjort det.
Når du bestemmer deg å sette grenser for deg selv, og går ut av situasjoner som ikke er bra for deg, da sier du JA til det livet har å by på. 🤩
En fin dag til, med styrke og fred i hjertet.
Lys og kjærlighet til deg.