Dagens Tarot kort

15. mai, 2020

De Elskende og Eneboeren

Kortene forteller om et sterkt behov for å trekke seg tilbake og være for seg selv. Uansett om det gjelder privatlivet eller arbeidslivet, er du nå kommet til et veivalg og må bestemme deg for hvilken vei du skal ta. Det er ikke et lett valg du nå skal foreta deg, og derfor er det viktig at du har den roen rundt deg du trenger så du kan få tenkt deg godt om før du tar en beslutning. Det er viktig at du bruker intuisjonen din, lytter til magefølelsen og stiller deg selv enkelte spørsmål. Svarene har du inni deg, og du vil snart innse at det alltid kan være noe nytt og godt å lære eller å gjøre..eller at du foretrekker å være der du er nå, eller fortsette med det du gjør. Uansett så er det viktig at du tar den tiden du trenger så du ikke gjør noe overilet, men vurderer godt og nøye hver synsvinkel.

Ønsker du å se dypere inn i kortene eller en personlig reading i kjærlighet, relasjoner, jobb eller økonomi? Ring oss og våre dyktige og klarsynte veiledere hjelper deg videre.

For sentralbord og kortbetaling: 210 40 700

For teletorg: 820 98 400

8. mai, 2020

Syv sverd og Keiseren

Kortene handler om at du må ta ansvar og korntroll over ditt eget liv. Du unngår å ta den praten/diskusjonen og sniker deg unna med en manglende besluttsomhet og lar andre styre over deg, ditt liv og skjebnen din. Selv om ting kan være vanskelig, så er det viktig at du gjør de nødvendige forandringene du trenger å gjøre for å bedre tilværelsen din. Det er noe falskt og uvirkelig med hele situasjonen du befinner deg i og det er nå på tide at du henter frem den handlekraften du har i deg for å få mer trygghet og stabilitet rundt deg, men ikke minst..at du har det godt.

Ønsker du en reading i kjærlighet, relasjoner, jobb, økonomi eller annet? Ring oss og vi er her for å hjelpe deg videre.

For sentralbord og kortbetaling: 210 40 700

For teletorg: 820 98 400

2. mai, 2020

Tårnet og Dommen

Kortene forteller om at situasjonen du befinner deg i har pågått en stund og nå skjer det drastiske endringer. Du har nektet å innse at ting ikke kan fortsette som før uten å få konsekvenser. Du har viklet deg inn i et negativt mønster og sitter nå fast i dette sporet, og er rett og slett blitt din egen fange. For at ting skal bli bedre er du nødt til å innse tingenes tilstand, ta konsekvensene av det og endre "kursen" din. Selv om dette blir en følelsesmessig omveltning i livet ditt, er det ingen vei utenom. Det kan være vanskelig å ta avgjørelser for å endre på situasjonen din, men til gjengjeld vil du få opp øynene dine og innse at "feilen" kan ikke dyttes over på andre, og "trykket" vil gradvis endre seg og bli lettere,.etterhvert som du ser ting litt klarere. Dette vil være en smertefull erfaring du kan dra nytte av senere. Når ting får lagt seg vil det føles som at du er blitt født på ny, nye positive muligheter og gode ting ligger mer åpent fremfor deg og livet kjennes igjen godt ut å leve.

Ønsker du en personlig reading i kjærlighet, relasjoner, jobb, økonomi eller andre ting? Ring oss og våre dyktige klarsynte veiledere er her for å hjelpe deg videre.

For sentralbord og kortbetaling: 210 40 700

For teletorg: 820 98 400

29. apr, 2020

Djevelen og Fem mynter

I dag handler kortene om at man har en tedens til å bruke penger uten å tenke først. Man kjøper ting på blind impuls uten å tenke over konsekvensene. Selvbilde ligger på et lavt nivå og man er litt for opptatt av å kunne se vellyket ut utad. Følelsen av at man kjøper litt lykke er kun der og da, og denne lykkefølelsen er over på et blunk når man får tenkt seg om i ettertid og går over til en mer mislykket følelse. Kortene oppfordrer deg til å begynne å ta et grep om økonomien og å jobbe med deg selv for å komme på rett kurs. Det kan by på både problemer og vanskeligheter for deg da disse uvanene dine kan være vanskelig å endre, men ingenting er umulig..du trenger bare litt hjelp for komme på riktig spor. Forandringene til en bedre tilværelse er der selv om det kan ta litt tid før du ser og merker resultater både mentalt og forbedringer på økonomien, men vær tålmodig og ikke gi opp.

Ønsker du en personlig reading på kjærlighet, relasjoner, jobb, økonomi eller se på andre ting? Ring oss og en av våre dyktige veiledere hjelper deg på veien videre.

For sentralbord og kortbetaling: 210 40 700

For teletorg: 820 98 400

27. apr, 2020

Ni sverd og Stjernen

Kortene forteller at du er i en periode med negative tanker, frykt og bekymringer. Dette kommer som en følge av mentalt stress som også går utover nattesøvnen din. Du har på en måte skapt en negativ atmosfære rundt deg, og depresjonen din gjør at du stiller deg pessimistisk til tiden fremover og du tviler på dine egne evner. Denne stemningen din skyldes mentalt utmattelse og egentlig så vet du det selv også hvis du tenker deg om. Ta og slapp av litt, senk skuldrene og ikke vær så anspent. Slå av TV og ta deg en tur ut i naturen, kjenn på lukten av naturen, hør fuglene kvitrer og bruk naturen som en avslappende meditasjon uten musikk i ørene. Sett deg gjerne under et tre med ryggen mot stammen og kjenn på freden, roen, tilstedeværelsen og det nye håpet som kommer som en pirrende følelse. Bruk naturen ofte og kjenn at frykt, stress og bekymringer gir slipp. Legg merke til alle blomstene som spirer og gror, alle grønnfargende naturen har. Naturen er den billigste form for terapi! Ting vil løse seg og bli bedre framover.

Ønsker du en reading/bli spådd i kjærlighet, relasjoner, jobb eller økonomi? Ring oss og en av våre dyktige veiledere hjelper deg videre på din vei.

For sentralbord og visa: 210 40 700

For teletorg: 820 98 400