Dagens Tarot kort

7. aug, 2020

Seks mynter og Eneboeren

I dag antyder kortene at du er en raus og godhjertet person. Du gir veldig mye av deg selv, du hjelper der du kan med penger og eller andre materielle ting men også med praktisk ting. Dette spiser opp en del av energien din, og nå bør du tenke litt mer på deg selv også. Du har nå et behov for å trekke deg tilbake og være litt alene, tenke og legge noen planer for deg selv. Mediter, ta noen lange gode spaserturer og reflekter litt mer over egne behov og ønsker. Kanskje har du lyst til å ta et kurs eller fler, en ekstra utdanning eller bare lære noe nytt. Spør deg selv... "Hva trenger jeg egentlig akkurat nå?"

Ønsker du en personlig reading i din situasjon? Våre dyktige og klarsynte veiledere hjelper deg videre på veien.

For sentralbord og visabetaling:  210 40 700

For teletorg:  820 98 400

Velkommen til en hyggelig og opplysende samtale ❤

6. aug, 2020

Syv sverd og Åtte beger

I dag antyder kortene at man har en manglende besluttsomhet, det er vanskelg å gå til handling, og man har rett og slett vanskelig for å bestemme seg seg for hva man skal eller bør gjøre. Denne situasjonen du befinner deg i ligger på det følelsesmessige planet, og det er en situasjon eller et forhold som er betydningsfullt for deg, men som viser seg å ikke være hva man trodde skulle være/bli eller hadde forestilt seg. Ting ser ut til å være både glatt og falskt og man føler at det hele er uvirkelig. Selv om det er vanskelig å ta valg eller å bestemme seg for hva man bør gjøre, kommer det klart frem at denne situasjonen eller forholdet ikke gjør deg godt og du har behov for å trekke deg bort. Det er nå på tide at du innser virkeligheten, og ikke fortsetter med fantasien og eller selvbedraget på at ting vil bli bedre, da dette tapper deg for energi og gjør deg rett og slett dårlig og utmattet.

Trenger du en personlig reading i din situasjon? Ring oss og våre dyktige og klarsynte veiledere hjelper deg på veien. Velkommen til en hyggelig samtale ❤

For sentralbord og visabetaling:  210 40 700

For teletorg:  820 98 400

5. aug, 2020

Måtehold og Magikeren

I dag antyder kortene at det kan komme godt med å hente frem frem diplomaten i deg og eller kreativiteten og ideene dine. I yrkeslivet kan det se ut til at du enten kan bli bedt om å tilrette en avdeling, eller får ansvaret for å føre en rekke forskjellige mennesker sammen i en gruppe. Da kan det være greit å være litt avrundet i kantene, diplomatisk, logisk og ha evnen til å se eller gjøre ting på nye måter. Du har ihvertfall kreativiteten og ideene inne til å få til noe helt nytt, spesielt og spennende..så ikke nøl med å ta i bruk det som kommer til deg av ideer og inspirasjoner.

4. aug, 2020

Ni beger og Ni mynter

I dag antyder kortene velvære og suksess privat og yrke/karriere, og du stråler av positivitet, energi, sunnhet og selvtilstrekkelighet. Livet føles godt både privat/familiemessig og også i yrkeslivet/karrieremessig. Kreativiteten din flommer over og drømmene dine du har jobbet for og med, er nå i ferd med å bli virkelighet og alt er på stell. Det er imidlertid viktig at du også tar deg tid til å nyte det du til nå har utrettet, og sett av tid til litt egenpleie også. Husk også det at ved å skjemme seg selv bort og unne seg ting, sette seg selv i førersetet ikke har noe med egoisme og gjøre...så ta deg tid til å nyte livets gleder for din egen del, uten å føle på dårlig samvittighet eller skyldfølelse. Dette fortjener du!

Ønsker du en personlig reading i din situasjon, er våre dyktige og klarsynte veiledere her for å hjelpe deg videre.

For sentralbord og visabetaling:  210 40 700

For teletorg:  820 98 400

3. aug, 2020

Fire mynter og Tre sverd

I dag antyder kortene misnøye på det personlige plan. Man har vanskelig for å sette pris på ting og ingenting er bra nok Man sliter med følelser og eller på det mentalet plan og dette gir stressfaktorer som lager kaos og omveltninger i livet ditt. Man står på en litt utrygg grunn mentalt sett fordi man har en tendens til å klamre seg til fortidens hendelser, og ender ofte opp i konflikter med seg selv og omgivelser. For at balansen, likevekten og harmonien kan gjenopprettes til en bedre tilværelse, må man få "grumset" fra tidligere opp til overflaten og ut av kroppen. For å få denne prosessen i gang trenger man hjelp utenfra...men det vil være verdt det selv om det kan ta litt tid. Husk at forbedringer skjer gradvis, men til gjengjeld vil de være varige.

Ønsker du en personlig reading i kjærlighet, relasjoner, jobb, økonomi eller andre ting? Ring oss og våre dyktige og klarsynte veiledere hjelper deg på veien.

For sentralbord og visabetaling:  210 40 700

For teletorg:  820 98 400